Yritys

VP-SERVICE Oy on 1993 perustettu suomalainen teknisen kaupan alan yritys, joka valmistuttaa, maahantuo, edustaa ja myy tuotannon, huollon, kunnossapidon ja maatalouden johtavia tuotteita suoraan ammattikäyttäjille. Kymmenen vuoden kokemuksella vaativien tuotannon, korjauksen, huollon ja kunnossapidon ammattilaisten palvelusta voimme tarjota asiakkaillemme todella kattavan valikoiman laadukkaitakotimaisia tuotteita työtehtävien nopeaan ja tehokkaaseen toteuttamiseen.

Yritys on vakavarainen (paras luottoluokitus AAA). VP-Service on osa monialayhtiötä CC-/VP-Group:tä, jonka liikevaihto on noin 7,5 milj. euroa ja ammattitaitoista henkilöstöä noin 60. Yrityksen konttori ja varasto sijaitsevat Klaukkalassa. Toimialueenamme on koko Suomi. Voimakkaassa kasvussa oleva asiakaskuntamme on laaja ja monipuolinen.

VP-Servicen tuotteet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Tuotekartoituksen tuloksena syntyneet huippuluokan tuotteet takaavat maksimaalisen toimivuuden eri työtehtävissä. Kaikki myymämme tuotteet on suunniteltu ja kehitetty yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta tuotteissa on
huomioitu eri ammattiryhmien tuotteille asettamat laatuvaatimukset. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy tuote jokaiseen työtehtävään.

Erittäin tiukat laatukriteerimme takaavat tuotteiden tasaisen laadun ja toimivuuden. Suuri osa tuotevalikoimastamme on valmistettu ISO 9001 ja GMP-laatujärjestelmien mukaisesti. Joustava toimintamme ja nopeat toimitukset ovat asiakastyytyväisyytemme perusta.

Kun arvostat toimivuutta, laatua, ympäristöystävällisyyttä, kotimaisuutta ja työskentelymukavuutta, löytyy etsimäsi tuote laajasta valikoimastamme työskentelet sitten kiinteistönhoidon, teollisuuden, kunnossapidon tai maatalouden parissa.

Kun haluat parasta, on valintasi VP-SERVICE.