Voiteluaineet

Voitelurasvat

Clobe Calsium LF
Sitkeä, hyvin vettä kestävä kalsium­saippuarasva, erinomainen hi­taasti liukuvien kohteiden voiteluun. Vedenkestävyys tekee rasvasta hyvän ulkokäyttöön, esim. metsä- ja rakennuskoneissa, maatalouskoneissa, vaijereissa yms.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Mega Grease
Erittäin kovaa käyttöä ja kosteita oloja kestävä kalsiumsulfonaattikompleksirasva.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe KVR-00 keskusvoitelurasva
Puolijuokseva keskusvoitelurasva, NLGI 00. Saennin litiumkompleksi. Soveltuu erinomaisesti ajoneuvojen ja koneiden keskusvoitelujärjestelmiin. Erinomainen rasvavoidelluissa vaihteistoissa. Hyvä kosteissa ja raskaissa olosuhteissa, myös talvikäytössä.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
AS-30 asennuspasta
AS-30 on sulamattomasta bentoniittiseosteisesta rasvasta, talkista, grafiitista ja alumiinihiukkasista valmistettu kiinnileikkautumisenestoaine. Lisänä siinä on hapettumisenestoaineita ja tarttumista auttavaa polymeeria.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe P-500 leikkuu- kierre ja voitelupasta
Erittäin monikäyttöinen aine, sopii kovien metallien kierteitykseen, vetämiseen, puristusmuokkaukseen, asennuspastaksi, hitaasti liikkuvien kohteiden voiteluun.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Keraaminen pasta pakkaus

Keraaminen pasta
Keraaminen pasta, ei sisällä metalleja, suojaa korroosiolta. Hyvä pakoputki- ja pakosarja-asennuksiin, merikäyttöön, yms. kohteisiin, joissa kierteiden suojaaminen korroosiolta on tärkeää.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Silikonirasva pakkaus

Silikonirasva H1
Myrkytön, väritön, hajuton, mauton, H1 127 772, NSF CLP NY 020 hyväksytty, helppokäyttöisessä tuubissa oleva silikonirasva.
Pitkäaikaiseen voiteluun sopiva aine, hylkii vettä, kestää erinomaisesti kosteutta, suolasumua sekä heikkoja happoja ja emäksiä. Erittäin pitkäikäinen ja lämpötilastabiili.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Keraaminen pasta 260 gr
Monikäyttöinen, korkealuokkainen suojapasta kierteisiin, asennuksiin, muotiirroitukseen yms. Keraamisiin hiukksiin perustuvassa pastassa ei ole metalleja, grafiittia, molyb­deeni­disulfiittia, rikkiyhdisteitä tms. Aine ei aiheuta sähkökemiallista korroosiota millään materiaaleilla, erinomainen kohteissa joissa liitetään eri metalleja.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Öljyt

Clobe Wire vaijeriöljy
Erittäin korkealuokkainen, likaa keräämätön vaijerien voiteluaine. Ohut öljy tunkeutuu nopeasti vaijerien sisään vähentäen kulumista vedossa ja kelattaessa. Aineen perusöljyt ovat hyvin lämpötilavakaita, ne pysyvät juoksevina kylmissäkin oloissa muuttumatta liian valuviksi lämpimässäkään.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Extreme tarttuva öljy
Äärimmäisen tarttuva öljy kohteisiin, joissa öljykalvolta vaaditaan paljon. Kiinnipysyvä rasvamainen öljy ei valu pystysuorillakaan pinnoilla.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote