Meille töihin?

Myyntitykkejä pääkaupunkiseudulle hakusessa

VP-Service Oy on osa CC-/VP-Groupia, joka on vuonna 1986 perustettu suomalainen monialayrityskonserni, joka maahantuo, valmistaa ja myy kemian alan johtavia tuotteita ammattikäyttöön. Yrityksen pääkonttori, tuotantolaitos ja logistiikkakeskus sijaitsevat Klaukkalassa. Groupin palveluksessa on n. 50 työntekijää ja liikevaihto n. 8 milj. euroa. Konserni on vakavarainen (paras luottoluokitus AAA).

Voimme tarjota asiakkaillemme todella kattavan valikoiman laadukkaita kotimaisia kemikaaleja työtehtävien nopeaan ja tehokkaaseen toteuttamiseen. N 80% kemikaaleista on omaa tuotantoa ja loput valmistutetaan suomalaisilla sopimusvalmistajilla tai tuodaan itse maahan. Tämä takaa erittäin hyvän hinta-/laatusuhteen. Tuotteita mm. teollisuuspuhdistusaineet, siivousaineet, kalustonpesuaineet, desinfiointiaineet, voiteluaineet, aerosolit ja paljon muuta.

Nyt haemme myyntihenkilöitä seuraaville alueille:

Helsinki – Vantaa – Espoo.

Olethan ihmisten kanssa toimeentuleva, ennakkoluuloton sekä huumorintajuinen supliikkihenkilö. Jos olet, niin etsimme juuri sinua lisäksi värikkääseen porukkaamme!

Alueellasi tulet keskittymään ensin vanhojen asiakassuhteiden hoitoon ja niiden kehittämiseen. Kokemuksen karttuessa jatkat uusasiakashankintaan. Tällä pääset sisään talon tavoille ja tutustut tuotteisiimme. Etenemismahdollisuudet talossa ovat erittäin hyvät.

Tarjoamme mahdollisuuden hyviin ansioihin, tilaisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi sekä ison talon edut. Koeaikana takuuprovisiokertymä. Palkkaus neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Suurena etuna pidämme kokemusta teknokemian tuotteista tai sinulla on kokemusta alueesi asiakaskunnasta eli teollisuusyrityksistä. Sinulla tulee olla oma auto käytössä. Mikäli sinulla on kokemusta alalta, ota ihmeessä heti yhteyttä!

Lisätiedot: Christopher Macdonald 050-571 7279 (Puhun Suomea)

Vapaamuotoiset hakemukset 15.6.2020 mennessä:
christopher.macdonald ( @ ) cc-company.fi

Tarkista myös avoimet työpaikat Oikotien sekä TE keskuksen sivuilta:

Voit myös aina jättää avoimen työhakemuksen meille alla olevasta linkistä.

Jätä avoin työpaikkahakemuksesi täältä!