Liimat ja lukitteet

Liimat

Clobe 300 Pikaliima Korkeaviskositeettinen pikaliima. Soveltuu erityisesti huokoisille pinnoille, joihin ohuet liimat imeytyvät liian nopeasti. Hyvä korkin, nahan, puun, muovien yms. liimauksessa. Täyttää jopa 0,3 mm. Tarttuu hyvin myös polymeerehin. Polymeerimateriaaleilla suositellaan pinnan karhentamista karhunkielellä tms. ja primerin käyttöä. EL 300:a voi käyttää myös kostella pinnoilla. Hyvä kohteisssa, joissa asettelua joutuu hakemaan, kovettumisaika n. 30 – 60 sekuntia.)
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Lukitteet ja tiivisteet

Clobe Lukite 541 Nopeasti lukitseva yleislukitusneste kierreosiin kuten mutterihin ja ruuveihin. Pysäyttää vuodot ja suojaa korroosiolta. Öljynkestävä. Aine tarttuu myös lievästi öljyisille tai kosteille pinnoille, parhaan lukituksen saa kuitenkin aina puhtaalla ja kuivalla pinnalla. Muovipinnoilla ja muilla epäaktiivisilla materiaaleilla suositellaan pintakäsittelyä Clobe Aktivatorilla. Myös alle +5 °C lämpötilassa kovettumisen nopeuttamiseksi suositellaan Clobe Aktivatoria.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Kierretiiviste 676 Polymeeripohjainen metallikierretiiviste kaasuille ja kemi-kaaleille. Valumaton aine pysyy joustavana, kestää tärinää ja lämpötilanvaihteluja. Käytetään yleisesti maakaasu-asennuksissa ja sprinklereissä. Soveltuu mm: Ammoniakki, typpi, natriumvetysulfidi, jonka vetypitoisuus alle 75 %. Ei sovellu happi, otsoni, 100% vety.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Lukite 690 Huippuluja lukite pysyviin asennuksiin, osat vaikea purkaa lukitteen kovetuttua. Erittäin vahva kiinnitys. Sylinteriosien kuten akselien, laakereiden, holkkien, pulttien lukitsemiseen ja tiivistämiseen. Tiivistää ja lukitsee kierteet. Hyvin täyttävä, sopii jopa 0,25 mm välyksien tiivistämiseen. Aine tarttuu myös lievästi öljyisille tai kosteille pinnoille, parhaan lukituksen saa kuitenkin aina puhtaalla ja kuivalla pinnalla. Muovipinnoilla ja muilla epäaktiivisilla materiaaleilla suositellaan pintakäsittelyä Clobe Aktivatorilla. Myös alle +5 °C lämpötilassa kovettumisen nopeuttamiseksi suositellaan Clobe Aktivatoria.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe 4000T Tasotiiviste Nopea ja varma tiiviste kierteille ja laipoille. Tiiviste soveltuu hyvin monimutkaisien muottivalujen asennuksiin. Veden, polttoaineiden, öljyn, liuotinaineiden ym. kestävä. Osat ovat purettavissa käsityökaluin. Ei sisällä liuotinaineita. Korkeaviskositeettinen aine pysyy valumatta paikoillaan. Hyvä raontäyttö vähentää jälkikiristyksen tarvetta. Hyvä kemikaalinkesto, klooria, happea, otsonia, kuumaa koksiuunikaasua ja freonia lukuunottamatta aine kestää hyvin eri kaasuja. 1 kierros, paineenkesto n. 100 bar, 2 kierrosta, paineenkesto n. 200 bar, 3 kierrosta n. 300 bar. Pronssi-, rauta-, kupari-, messinki- ja teräspinnoilla aine toimii hyvin ilman aktivaattoria, muilla pinnoilla aktivaattori parantaa aineen toimintaa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Aktivaattorit

Clobe Aktiv Aktivaattori syano­akrylaattiliimoille Syanoakrylaattiliimojen kovettumista ja tarttumista parantava aktivaattori. Aktivaattori estää liiman imeytymistä huokoisiin pintoihin ja parantaa raontäyttöä. Levitä Clobe Aktivia yhdelle liimattavista pinnoista, liimaa toiselle. Esite Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Aktivator aktivaattori anaerobisille lukitte Aktivaattori anaerobisille lukitteille ja tiivisteaineille. Nopeuttaa kovettumista epäaktiivisilla materiaaleilla. Parantaa raontäyttöä, hyvä myös kylmissä kohteissa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Silikonit ja massat

Clobe RTV silikoni musta Silikonitiiviste, joka kovettuu (vulkanoituu) huonelämpötilassa silikonikumiksi. RTV kestää hyvin kylmyyttä, kuumuutta ja ikääntymistä. Tuote eristää sähköä, ja sitä voidaan käyttää tiivisteenä. RTV kestää öljyä, liuottimia ja useimpia kemikaaleja.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe RTV silikoni kirkas Kirkas silikonitiiviste, joka kovettuu (vulkanoituu) huonelämpötilassa silikonikumiksi. RTV kestää hyvin kylmyyttä, kuumuutta ja ikääntymistä. Tuote eristää sähköä, ja sitä voidaan käyttää tiivisteenä. RTV kestää öljyä, liuottimia ja useimpia kemikaaleja.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe RTV silikoni harmaa, etikkahapoton Etikkahapoton silikonitiiviste, joka kovettuu (vulkanoituu) huonelämpötilassa silikonikumiksi. Clobe RTV kestää hyvin kylmyyttä, kuumuutta ja ikääntymistä. Tuote eristää sähköä, ja sitä voidaan käyttää tiivisteenä. Clobe RTV kestää öljyä, liuotttimia ja useimpia kemikaaleja. Ei suositella polyeteeni-, polypropeeni-, teflon- tai bitumipinnoille. Ei päällemaalattavissa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote