Liimat ja lukitteet

Liimat

Clobe 111 Pikaliima
Yleiskäyttöinen, nopea liima. Sopii metalli-, kumi- ja muovipinnoille ja näiden aineiden yhdistämiseen. Hyvä pienivälyksisien kohteiden liittämisessä. Kestää hyvin iskuja ja tärinää.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe 300 Pikaliima
Korkeaviskositeettinen pikaliima. Soveltuu erityisesti huokoisille pinnoille, joihin ohuet liimat imeytyvät liian nopeasti. Hyvä korkin, nahan, puun, muovien yms. liimauksessa. Täyttää jopa 0,3 mm. Tarttuu hyvin myös polymeerehin. Polymeerimateriaaleilla suositellaan pinnan karhentamista karhunkielellä tms. ja primerin käyttöä. EL 300:a voi käyttää myös kostella pinnoilla. Hyvä kohteisssa, joissa asettelua joutuu hakemaan, kovettumisaika n. 30 – 60 sekuntia.)
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe EL Elastinen pikaliima
Elastinen pikaliima, kumin tai kumi/muoviyhdistelmien liimaamiseen. O-renkaiden liimaamisessa taipuvuus 180 asteeseen saakka. Erittäin hyvä esim. paineistettujen ovitiivisteiden liimaamisessa yms. kumi/metalliliitoksissa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Gel geelipikaliima
Geelimäinen, juoksematon pikaliima. Tarttuu hyvin metalleihin, muoviin ja puuhun. Hyvä huokoisilla pinnoilla, esim. nahka, puu, kuitulevyt. Erityisen hyvä pystysuorilla pinnoilla yms. kohteissa, joissa juoksevia liimoja on vaikea käyttää.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe UV-kovettuva liima
Clobe UV-22 muodostaa lähes näkymättömän, luotettavan liitoksen lasiin, metalliin, muoviin, puuhun, kiveen yms. Sopii erinomaisesti mm. taustapeilien kiinnittämiseen tuulilaseihin, silmälasien ja korujen korjaamiseen, koteloihin, sähkölaitteisiin yms. Liima kovettuu UV-lampulla tai suorassa auringonpaisteessa. Voit työskennellä liiman kanssa, levittää, asetella ja hakea oikeaa paikkaa osille rauhassa, liima kovettuu vasta kun käytät UV-lamppua.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Metalliepoksi
Halkeamien, kierteiden, koteloiden yms. korjaamiseen. Kaikkiin kohteisiin, joissa tarvitaan metalliosien korjaamista tai yhteenliittämistä.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Sprayliima
Monikäyttöinen liima teollisuus-, huolto-, korjaus- yms. käyttöön. Muodostaa kirkkaan, kellastumattoman sauman, ei värjää liimattavia materiaaleja. Hyvä kosteuden ja lämmönkesto. Sopii useimmille materiaaleille lukuunottamatta PVC-muovia.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Lukitteet ja tiivisteet

Clobe Lukite 541
Nopeasti lukitseva yleislukitusneste kierreosiin kuten mutterihin ja ruuveihin. Pysäyttää vuodot ja suojaa korroosiolta. Öljynkestävä. Aine tarttuu myös lievästi öljyisille tai kosteille pinnoille, parhaan lukituksen saa kuitenkin aina puhtaalla ja kuivalla pinnalla. Muovipinnoilla ja muilla epäaktiivisilla materiaaleilla suositellaan pintakäsittelyä Clobe Aktivatorilla. Myös alle +5 °C lämpötilassa kovettumisen nopeuttamiseksi suositellaan Clobe Aktivatoria.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Kierretiiviste 676
Polymeeripohjainen metallikierretiiviste kaasuille ja kemi-kaaleille. Valumaton aine pysyy joustavana, kestää tärinää ja lämpötilanvaihteluja. Käytetään yleisesti maakaasu-asennuksissa ja sprinklereissä. Soveltuu mm: Ammoniakki, typpi, natriumvetysulfidi, jonka vetypitoisuus alle 75 %. Ei sovellu happi, otsoni, 100% vety.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Lukite 690
Huippuluja lukite pysyviin asennuksiin, osat vaikea purkaa lukitteen kovetuttua. Erittäin vahva kiinnitys. Sylinteriosien kuten akselien, laakereiden, holkkien, pulttien lukitsemiseen ja tiivistämiseen. Tiivistää ja lukitsee kierteet. Hyvin täyttävä, sopii jopa 0,25 mm välyksien tiivistämiseen. Aine tarttuu myös lievästi öljyisille tai kosteille pinnoille, parhaan lukituksen saa kuitenkin aina puhtaalla ja kuivalla pinnalla. Muovipinnoilla ja muilla epäaktiivisilla materiaaleilla suositellaan pintakäsittelyä Clobe Aktivatorilla. Myös alle +5 °C lämpötilassa kovettumisen nopeuttamiseksi suositellaan Clobe Aktivatoria.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe 4000T Tasotiiviste
Nopea ja varma tiiviste kierteille ja laipoille. Tiiviste soveltuu hyvin monimutkaisien muottivalujen asennuksiin. Veden, polttoaineiden, öljyn, liuotinaineiden ym. kestävä. Osat ovat purettavissa käsityökaluin. Ei sisällä liuotinaineita. Korkeaviskositeettinen aine pysyy valumatta paikoillaan. Hyvä raontäyttö vähentää jälkikiristyksen tarvetta. Hyvä kemikaalinkesto, klooria, happea, otsonia, kuumaa koksiuunikaasua ja freonia lukuunottamatta aine kestää hyvin eri kaasuja. 1 kierros, paineenkesto n. 100 bar, 2 kierrosta, paineenkesto n. 200 bar, 3 kierrosta n. 300 bar. Pronssi-, rauta-, kupari-, messinki- ja teräspinnoilla aine toimii hyvin ilman aktivaattoria, muilla pinnoilla aktivaattori parantaa aineen toimintaa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Universal Sealant tiivistemassa
Joustavana pysyvä hyytelömäinen tiivistetahna, jolla saadaan 100-prosenttisesti pitävä tiiviste erilaisiin liitoksiin mm. laipoissa, koteloissa ja vaihteistoissa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote, painepurkki
Käyttöturvallisuustiedote, tuubi

Aktivaattorit

Clobe Aktiv Aktivaattori syano­akrylaattiliimoille
Syanoakrylaattiliimojen kovettumista ja tarttumista parantava aktivaattori. Aktivaattori estää liiman imeytymistä huokoisiin pintoihin ja parantaa raontäyttöä. Levitä Clobe Aktivia yhdelle liimattavista pinnoista, liimaa toiselle.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Aktivator aktivaattori anaerobisille lukitte
Aktivaattori anaerobisille lukitteille ja tiivisteaineille. Nopeuttaa kovettumista epäaktiivisilla materiaaleilla. Parantaa raontäyttöä, hyvä myös kylmissä kohteissa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Silikonit ja massat

Clobe RTV silikoni musta
Silikonitiiviste, joka kovettuu (vulkanoituu) huonelämpötilassa silikonikumiksi. RTV kestää hyvin kylmyyttä, kuumuutta ja ikääntymistä. Tuote eristää sähköä, ja sitä voidaan käyttää tiivisteenä. RTV kestää öljyä, liuottimia ja useimpia kemikaaleja.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe RTV silikoni punainen
Silikonitiiviste, joka kovettuu (vulkanoituu) huonelämpötilassa silikonikumiksi. RTV kestää hyvin kylmyyttä, kuumuutta ja ikääntymistä. Tuote eristää sähköä, ja sitä voidaan käyttää tiivisteenä. RTV kestää öljyä, liuottimia ja useimpia kemikaaleja.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe RTV silikoni kirkas
Kirkas silikonitiiviste, joka kovettuu (vulkanoituu) huonelämpötilassa silikonikumiksi. RTV kestää hyvin kylmyyttä, kuumuutta ja ikääntymistä. Tuote eristää sähköä, ja sitä voidaan käyttää tiivisteenä. RTV kestää öljyä, liuottimia ja useimpia kemikaaleja.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe RTV silikoni harmaa, etikkahapoton
Etikkahapoton silikonitiiviste, joka kovettuu (vulkanoituu) huonelämpötilassa silikonikumiksi. Clobe RTV kestää hyvin kylmyyttä, kuumuutta ja ikääntymistä. Tuote eristää sähköä, ja sitä voidaan käyttää tiivisteenä. Clobe RTV kestää öljyä, liuotttimia ja useimpia kemikaaleja. Ei suositella polyeteeni-, polypropeeni-, teflon- tai bitumipinnoille. Ei päällemaalattavissa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe MK-3000 kiinnitysmassa
Erittäin tarttuva ja kestävä kiinnitysmassa. Tarttuu useimpiin rakennusmateriaaleihin, esim. puu, kivimateriaalit, kipsi, polykarbonaatti, PVC, muovikupari, lyijy, sinkki, alumiini, teräs.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Allbond
Yleiskäyttöinen, korkealaatuinen kirkas polymeeriliima/tiivistemassa. Pysyvän liitoksen muodostava aine, käytetään liimaamiseen, tiivistämiseen ja saumaamiseen useimmilla materiaaleilla.
Kovettuu pintakosteuden vaikutuksesta. Kestää UV-valoa ja ikääntymistä, pysyy joustavana koko käyttöikänsa. Maalattavissa, hajuton, myrkytön, käyttäjä- ja ympäristö­ystävällinen.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

https://youtu.be/W5ANBW85EYg

Teipit

Clobe Powertape 5 m x 19 mm
Itsevulkanoituva eristysnauha, joka tarttuu pysyvästi yhteen venytettynä ja päällekkäin kierrettynä. Nauha muodostaa sähköä eristävän, kosteudelta ja sähköpurkauksia estävän suojan. Sopii myös kaapelien sitomiseen, kaapelikourujen tiivistämiseen ja ajoneuvojen jäähdytysletkujen paikkaamiseen.
Esite
Clobe Akryyliteippi 1,5 m x 19 mm
Erittäin vahva, pysyviin kiinnityksiin sisä- ja ulkokäytössä sopiva kirkas kiinnitysteippi. Vahva kiinnitys metalli-, kaakeli-, lasi-, muovi- ja puupinnoilla.
Esite