Puhdistusaineet

 

Pesuaineet

VP-4000 Teollisuuspesuaine
Vesipohjainen huipputehokas pesuaine vaativaan ammattikäyttöön. Sillä voi poistaa helposti rasvan, öljyn, vahan, noen yms. hankalasti pestävät epäpuhtaudet.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP Super 100 puhdistusaine
Käsi- ja konetyömenetelmille soveltuva tehokas, matalavaahtoinen teollisuustilojen pesuun tarkoitettu biologisesti hajoava pesuaine.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-TEHOECO
Erittäin voimakas puhdistusaine kohteisiin, joissa aineelta vaaditaan paljon. Aine on kehitetty mahdollisimman monipuoliseksi ja tehokkaaksi puhdistajaksi, joka sopii useimpien ammattipuhdistuksessa kohdattavien kohtei-den puhdistamiseen käsi- tai konetyömenetelmillä.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Moniteho Limo
Materiaali- ja käyttäjäystävällinen tehopuhdistusneste. Tuote sisältää tehokkaasti rasvaa ja erilaisia tahroja irrottavaa sitrushedelmäpohjaista d-Limoneenia. Aine sopii hyvin kohteisiin, missä puhdistusaineen on irrotettava monenlaista likaa, esim. koulut, ravintolat, liikuntatilat, käytävätilat yms
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-8003 Super osienpesuaine
Vesipohjainen rasvanpoistoaine koneelliseen osienpesuun esim. Teijo-pesukoneissa tms. osienpesulaitteissa. Voimakas aine irrottaa erittäin pienellä annostuksella (1-3,5%) vaikeankin rasvalian, karstan ja öljyn.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-8003 osienpesuaine
Vesipohjainen, rasvanpoistoaine koneelliseen osienpesuun esim. Teijo-pesukoneissa tms. osienpesulaitteissa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Kennonpesuaine
Vesipohjainen, ympäristö- ja käyttäjäystävällinen puhdistusaine ilmastointilaitteiden putkiin, kennoihin, suodattimiin yms. Aine voidaan huuhtoa suoraan viemäriin.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Mega Clean
Vesipohjainen erittäin voimakas ja täysin hajuton pesuaine vaativimpaan ammattikäyttöön. Mega Cleanilla voi poistaa helposti rasvan, öljyn, vahan, noen yms. hankalasti pestävät epäpuhtaudet. Sopii vaahdotettavaksi, painepesuun ja liotuskäyttöön. Irrottaa pihkaa sahanteristä yms.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Hajunpoistoaine

VP-Hajuveks hajunpoistoaine
Tulipalon jälkeisen savunhajun poistoon tarkoitettu VP-Hajuveks hajottaa hajua aiheuttavat pienhiukkaset neutraloiden hajun nopeasti ja tehokkaasti.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Ajoneuvopesu

VP-2001 Kalustonpuhd.aine
VP-2001 on huipputehokas ammattimainen kalustonpuhdistusaine, joka täyttää nykyiset ja tulevat ympäristön- ja työsuojeluvaatimukset. (ÖBA 2-2016 hyväksyntä.) Käytetyt tensidit ovat nopeasti luonnossa hajoavia, se ei sisällä liuottimia eikä fosfaatteja, joten käytetty liuos voidaan huuhtoa suoraan viemäriin. Aine poistaa maantiepien, suolan, öljyn ja polttoaineroiskeet ajo neuvosta vahingoittamatta maalipintaa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP PESU Ajoneuvonpesuaine
Suurkäyttäjille tehokkaissa puhdistuslaitteissa käytettäväksi valmistettu kalustonpesuaine. VP-Pesu puhdistaa likaantuneen kaluston tehokkaasti vahingoittamatta maali- tai vahapintoja. Tuote ei sisällä liuottimia, se ei aiheuta hajuhaittoja sisätiloissa pestäessä.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-AKSELI Kalustonpuhd.aine
Nykyaikaisiin pesulaitteisiin ja työmenetelmiin kehitetty ajoneuvojen pesuaine. Tehokas aine puhdistaa normaalisti likaantuneen ajoneuvon nopeasti vähällä työllä. Lue lisää esitteestämme.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-Jyty kalustopesuaine
Erittäin voimakas pesuneste vaikeimman rasvalian, pihkan, lehtivihreän yms. poistoon. Kohteisiin, missä mikään muu vesipohjainen pesuaine ei tehoa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-HOHTO SUPER puhdistusaine
Erittäin tehokas ympäristö- ja työturvallinen kuljetuskaluston sekä teollisuuden pesuaine. Puhdistaa: kaluston päältä ja sisältä. Työkoneet, veneet, asuntovaunut / autot, ruohonleikkurit, junat, korjaamoiden lattiat jne. Tuote sopii erinomaisesti myös teollisuussiivoojien yleispesuaineeksi. Öljy, rasva, pihka, maantiesuola, liima, lehtivihreä, useimmat painovärit, tussit ja jopa osa graffi teista lähtee VP Hohto Superilla. Soveltuu kaikille vettä ja emäksiä sietäville pinnoille käsinpesuun, korkeapaine pesuun, harjakoneisiin, harjattomiin pesu automaatteihin. Taloudellinen aine, toimii erittäin pienellä annostuksella normaalipesussa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Clobe Megafoam
Vaahtopesuaine ajoneuvopesuun. Muodostaa pysyvän, tehokkaasti likaa irrottavan vaahdon. Pitkä vaikutusaika auttaa poistamaan likaa pinnoilta ilman hankausta, neutraali aine (tiiviste pH 8) ei vahingoita vahapintaa. Kevyesti likaiset kohteet puhdistuvat pelkällä vaahdotuksella ja painepesulla, pinttynyt lika voi tarvita harjausta.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-WEPPO vannepesu
Erittäin pienellä annostuksella likaisetkin vanteet puh-distava pesuaine. Vaahtoamaton, hyvin valuva aine on suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen puh-distustuloksen vannepesukoneissa.Laajalla lämpötila-alueella toimiva, taloudellinen aine pesee pienellä annostuksella.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-Vannepesu
Tehokas alumiinivanteen puhdistava ja kiillottava pesuaine. Pienellä annoksella toimiva, turvallinen ja taloudellinen aine tekee vanteiden puhdistamisesta nopeaa ja tehokasta. VP-Vannepesu irroittaa vanteista suolan, maantiepien yms helposti alumiinipintoihin pinttyvän lian.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-Triwax vahashampoo
Korkealaatuista polymeerivahaa sisältävä autonpesuaine, joka puhdistaa ajoneuvojen pinnat jättäen kirkkaan, likaantumiselta ja kulumiselta suojaavan vahakalvon. Ajoneuvon pinta pysyy kirkkaana ja helppona puhdistaa. Lue lisää esitteestämme.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-Nano Wax Polish huuhteluvaha 30 ltr
Helppokäyttöinen, nopea, nykyaikainen huuhteluvaha. Kirkkaan, liukkaan, likaantumiselta suojaavan pinnan muodostava huuhteluvaha ajoneuvoille, veneisiin, asuntovaunuille yms.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP WAX vahaava autoshampoo
Polymeerivahapitoinen neutraali pintapuhdistusaine. Aine puhdistaa pinnat pölystä, kurasta yms. pintaliasta pienellä annostuksella. Polymeerivaha jättää kiiltävän, pintaa suojaavan ja puhdistusta helpottavan kalvon.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-Itikka Super
Tehokkaasti likaa irroittava, hyvin jäätymistä suojaava tuulilasinpesuneste. Aine ei muodosta lasin pintaan kalvoa. irroittaa hyvin laskin pintaan tarttuneen lian, hyönteiset yms. Miedon tuoksuinen, normaalit käyttöseokset ovat käytännössä hajuttomia.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Happamat pesuaineet

VP-Blaster Kalkinpoistoaine
VP-Blaster on tehokas tuote kalkin poistamiseen putkista, astioista ja pesukoneista, säiliöistä, boilereista yms.. VP-Blaster sopii teräksen, ruostumattoman teräksen, kevytmateriaalien, posliinin ja lasin puhdistamiseen. Lue lisää esitteestämme.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-7000 Hapan pesuaine
Nestemäinen erikoispuhdistusaine, jonka happo- ja tensidiyhdisteet puhdistavat vaikeimmankin lian ja epäpuhtaudet nopeasti ja helposti. Tuote sisältää myös vaahdonestoaineen, jonka ansiosta aineella työskentely on vaivatonta.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-7001 hajuton happopesuaine
Käyttäjäystävällinen ja turvallinen hapan pesuaine. Tuote irrottaa kalkin lisäksi saippuakerrostumia, virtsakiveä, kattilakiveä, suolasaostumia, ruostetta, veden mukana tulleita mineraalikerrostumia yms. kovaa likaa. Aine soveltuu myös ultraäänipesulaitteissa käytettäväksi.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-Talpu alumiininpuhdistusaine
Tehokas alumiiniosat puhdistava ja kiillottava pesuaine. Erinomainen rasvan, työstö-öljyn, hiontakiillotusaineiden ja hapettumien puhdistamiseen. Pienellä annoksella toimiva, turvallinen ja taloudellinen aine tekee osien puhdistamisesta nopeaa ja tehokasta.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Betoninpoistoaine
Orgaanisiin happoihin perustuva, pinta­materiaali­turvallinen, biohajoava betoninpoistoaine. Irrottaa sementtipohjaisia aineita, ruos­tetta, rasvaa, öljyä yms. Erinomainen myös ferro- ja alumiinsulfaatinpoistoaineena ja pellin peittauksessa. Geelimäinen aine tarttuu myös pystysuorille pinnoille.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Liuottimet

VP 6000 Ultra
Petrolipohjainen rasvanpoistoliuotin rasvanpoistoon, osien­puhdistukseen yms. mekaanisten laitteiden huoltopuhdistukseen. Silikonin tukkimat suodattimet puhdistuivat VP-6000 Ultralla liuottamalla. Sopii vesipatjapuhdistusmenettelyyn, suihkutettavaksi, harjalla tai sienellä levitettäväksi ja allaspuhdistukseen. Hitaasti haihtuva, miedon hajuinen aine, ei sisällä aromaattisia hiilivetyjä.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-6001 Emulgoituva liuotin
Veteen emulgoituva rasvan- ja öljynpoistoaine koneiden, raskaiden ajoneuvojen ja moottorien pesua varten. VP-6001 soveltuu suihkutettavaksi, harjalla tai sienellä levitettäväksi ja allaspuhdistukseen. (Ei vesipatjamenetelmälle.)
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
6010 Vesiliuk puhdistusliuotin
Monikäyttöinen, biohajoava liuotin. Voimakas aine, irrottaa pikeä, asfalttia, graffiteja yms. vaikeitakin materiaaleja. Voidaan käyttää mm. liikennemerkkien puhdistamiseen töherryksistä, aine ei vahingoita lyhytaikaisessa käytössä liikennemerkkien pintoja.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-Puhdistusliuotin
Nopeasti haihtuva, käyttäjäystävällinen puhdistusliuotin kaikkiin koneenpuhdistustehtäviin. Aine ei vahingoita koneissa käytettäviä muoveja, mutta poistaa rasva- ja öljyjäämät koneiden osista, laakereista, ketjuista, työkaluista, sähkömoottoreista ym.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-Ecosolv puhdistusliuotin
Kasviöljypohjainen, käyttäjä- ja ympäristöystävällinen teholiuotinaine rasvalian poistamiseen. Hitaasti haihtuva, luonnossa helposti hajoava tuote.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clean Power liuotinpesuaine
Clean Power on raskaan kaluston pesuun kehitetty erittäin tehokas liuotinpesuaine. Vahvasti emäksinen aine sisältää erittäin runsaasti mikroemulgoitua hiilivetyliuotinta. Korkea pH ja hiilivetyliuotin puhdistavat yhdessä tehokkaammin kuin hiilivetyliuotin tai vesipohjainen pesuaine yksinään
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Vahva Janne puhdistusliuotin
Vaikeimmin irroitettavan rasvapohjaisen lian, pien, asfalttijäämien yms. irrottamiseen tarkoitettu teollisuusliuotin.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Citrox puhdistusaine
Lähes kaikkea likaa poistava puhdistusaine. Eläinrasva, kasvirasva, hiiltynyt öljy, piki, öljy, tiivistejäämät, terva, pihka, jarrupöly, hartsi, tiesuola, painoväri, kumijäljet, bitumi, huulipuna, parafiini. Kaikki irtoaa. Käyttökohteita raskaista laitteista teollisuuteen, ajoneuvohuoltoon, kiinteistöihin yms. Turvallinen ajoneuvojen maalipinnoilla, hyvä irrottamaan autoon pinttynyttä maantielikaa ennen pesua. Erinomainen vanteiden puhdistuksessa, irrottaa jarrupölyn vahingoittamatta alumiinivannetta. Moottoripesussa moottorin saa puhtaaksi vähällä vedellä. Erittäin hyvä myös ruostumattoman teräksen puhdistuksessa, irrottaa pintaan kertyneen pinttyneen lian ja palauttaa alkuperäisen kiillon esim. hissin oviin, kaiteisiin, keittiölaitteisiin jne.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Muut aineet

VP-Metkor T korroosionestoaine
Paljaiden rautametallipintojen korroosiosuoja-aine. Sovel­tuu koneistettavien kappaleiden suojaamiseen välivarastoinnin aikana. VP-Metkor T passivoi metallipinnat ja estää pintaruosteen muodostumisen pesun jälkeen.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Ruosteenmuunnin 200 ml
Tehokas ruosteenmuunnin. Aine pysäyttää ruostumisen ja kovettaa ruosteen. Kovettuneen ruosteen voi maalata, pakkeloida tms.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
PROFEX Yleispuhdistaja 500 ml
Vettä kestäville pinnoille sopiva helppokäyttöinen puhdistusaine, poistaa rasvalikaa, tahroja, sormenjälkiä yms.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
PROFEX Lasinpuhdistaja 500 ml
Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
PROFEX Rasvanpoisto 500 ml
Tehokas puhdistusaine rasvan, öljyn ja pinttyneen lian poistoon. Erinomainen keittiöiden, ruoankäsittelytilojen ja teollisuustilojen puhdistukseen.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
CC-WIM hankausneste
Hankaava puhdistus- ja kiillotusaine metallipinnoille, muoville, lasikuidulle, kivelle, emali- ja keraamisille pinnoille. Irrottaa erilaiset saostumat, pinttyneen lian ja tummentumat. Hienojakoinen hioma-aine puhdistaa naarmuttamatta. Jättää pintaan likaantumiselta suojaavan ohuen kalvon, käsitelty pinta on helppo puhdistaa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
CC-RIO pyykkipulveri
Uudentyyppinen kolmitoiminen pyykinpesutiiviste. CC-Rio takaa erinomaisen pesutuloksen niin kirjo- kuin valkopyykille ja hoitaa vaatteiden kuituja vähentäen niiden kulumista pesussa. Hyvin huuhtoutuva aine ei jätä vaatteisiin puhdistusainejäämiä. Väriaineeton ja hajusteeton aine sopii hyvin myös henkilöille, joiden on vältettävä voimakastuoksuisia pesuaineita ja väriaineita.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
CC-Color pyykinpesuneste
Nestemäinen pyykinpesuaine kirjopyykille. Ei sisällä entsyymejä, sopii myös villalle ja silkille. Mieto tuoksu. Pesulämpötilat 30 °C .. 60 °C.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-YKÄ, imeytysaine
Ravintolat, taksit, hotellit ym. paikat, jossa voi tapahtua häiritseviä ja ikävästi poistettavia nestevahinkoja voivat käyttää VP-Ykää puhdistamaan jäljet nopeasti ja tehokkaasti kaikilta pinnoilta. Lue tarkemmat tuote kuvaukset esitteestämme.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Hajunpoisto ilmanraikastin
Ilmanraikastin rasiassa. Rasia avataan tarpeen mukaan kokonaan tai osittain. Tehokas noin 25 m2 alueelle. Pitkäkestoinen, vaikutus 6-8 viikkoa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote