Puhdistusaineet

Pesuaineet

VP-4000 Teollisuuspesuaine

Vesipohjainen huipputehokas pesuaine vaativaan ammattikäyttöön. Sillä voi poistaa helposti rasvan, öljyn, vahan, noen yms. hankalasti pestävät epäpuhtaudet.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP Super 100 puhdistusaine

Käsi- ja konetyömenetelmille soveltuva tehokas, matalavaahtoinen teollisuustilojen pesuun tarkoitettu biologisesti hajoava pesuaine.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-TEHOECO

Erittäin voimakas puhdistusaine kohteisiin, joissa aineelta vaaditaan paljon. Aine on kehitetty mahdollisimman monipuoliseksi ja tehokkaaksi puhdistajaksi, joka sopii useimpien ammattipuhdistuksessa kohdattavien kohteiden puhdistamiseen käsi- tai konetyömenetelmillä.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Moniteho Limo

Materiaali- ja käyttäjäystävällinen tehopuhdistusneste. Tuote sisältää tehokkaasti rasvaa ja erilaisia tahroja irrottavaa sitrushedelmäpohjaista d-Limoneenia. Aine sopii hyvin kohteisiin, missä puhdistusaineen on irrotettava monenlaista likaa, esim. koulut, ravintolat, liikuntatilat, käytävätilat yms
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-8003 Super osienpesuaine Vesipohjainen rasvanpoistoaine koneelliseen osienpesuun esim. Teijo-pesukoneissa tms. osienpesulaitteissa. Voimakas aine irrottaa erittäin pienellä annostuksella (1-3,5%) vaikeankin rasvalian, karstan ja öljyn.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-8003 osienpesuaine

Vesipohjainen, rasvanpoistoaine koneelliseen osienpesuun esim. Teijo-pesukoneissa tms. osienpesulaitteissa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Kennonpesuaine

Vesipohjainen, ympäristö- ja käyttäjäystävällinen puhdistusaine ilmastointilaitteiden putkiin, kennoihin, suodattimiin yms. Aine voidaan huuhtoa suoraan viemäriin.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Clobe Mega Clean

Vesipohjainen erittäin voimakas ja täysin hajuton pesuaine vaativimpaan ammattikäyttöön. Mega Cleanilla voi poistaa helposti rasvan, öljyn, vahan, noen yms. hankalasti pestävät epäpuhtaudet. Sopii vaahdotettavaksi, painepesuun ja liotuskäyttöön. Irrottaa pihkaa sahanteristä yms.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Hajunpoistoaine

Clobe Savuvek hajunpoistoaine

Erilaisten epämiellyttävien hajujen poistaja, Clobe Savuvek. Aine neutraloi ja peittää hajut nopeasti ja tehokkaasti. Toimii erinomaisesti palovahinkojen jälkipuhdistuksessa, mädäntyneen lihan yms. orgaanisen aineen jättämän hajun neutraloinnissa yms.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Ajoneuvopesu

VP-2001 Kalustonpuhdistusaine

VP-2001 on huipputehokas ammattimainen kalustonpuhdistusaine, joka täyttää nykyiset ja tulevat ympäristön- ja työsuojeluvaatimukset. (ÖBA 2-2016 hyväksyntä.) Käytetyt tensidit ovat nopeasti luonnossa hajoavia, se ei sisällä liuottimia eikä fosfaatteja, joten käytetty liuos voidaan huuhtoa suoraan viemäriin. Aine poistaa maantiepien, suolan, öljyn ja polttoaineroiskeet ajo neuvosta vahingoittamatta maalipintaa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP PESU Ajoneuvonpesuaine

Suurkäyttäjille tehokkaissa puhdistuslaitteissa käytettäväksi valmistettu kalustonpesuaine. VP-Pesu puhdistaa likaantuneen kaluston tehokkaasti vahingoittamatta maali- tai vahapintoja. Tuote ei sisällä liuottimia, se ei aiheuta hajuhaittoja sisätiloissa pestäessä.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-AKSELI Kalustonpuhd.aine Nykyaikaisiin pesulaitteisiin ja työmenetelmiin kehitetty ajoneuvojen pesuaine. Tehokas aine puhdistaa normaalisti likaantuneen ajoneuvon nopeasti vähällä työllä. Lue lisää esitteestämme.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Clobe Heavy Citrox kalustopesuaine

Raskaan kaluston, teollisuuskoneiden, betonilattioiden yms. puhdistusaine. Puhdistaa tiukkaan tarttunutta likaa, karstaa, pikeentynyttä rasvaa yms. nopeasti ja vähällä vaivalla. Erittäin tehokas ajoneuvojen vanteiden esipesuaine, irrottaa jarrupölyä ja rasvalikaa vanteista lyhyellä vaikutusajalla..
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-HOHTO SUPER puhdistusaine

Erittäin tehokas ympäristö- ja työturvallinen kuljetuskaluston sekä teollisuuden pesuaine. Puhdistaa: kaluston päältä ja sisältä. Työkoneet, veneet, asuntovaunut / autot, ruohonleikkurit, junat, korjaamoiden lattiat jne. Tuote sopii erinomaisesti myös teollisuussiivoojien yleispesuaineeksi. Öljy, rasva, pihka, maantiesuola, liima, lehtivihreä, useimmat painovärit, tussit ja jopa osa graffi teista lähtee VP Hohto Superilla. Soveltuu kaikille vettä ja emäksiä sietäville pinnoille käsinpesuun, korkeapaine pesuun, harjakoneisiin, harjattomiin pesu automaatteihin. Taloudellinen aine, toimii erittäin pienellä annostuksella normaalipesussa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Clobe Megafoam

Vaahtopesuaine ajoneuvopesuun. Muodostaa pysyvän, tehokkaasti likaa irrottavan vaahdon. Pitkä vaikutusaika auttaa poistamaan likaa pinnoilta ilman hankausta, neutraali aine (tiiviste pH 8) ei vahingoita vahapintaa. Kevyesti likaiset kohteet puhdistuvat pelkällä vaahdotuksella ja painepesulla, pinttynyt lika voi tarvita harjausta.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-Triwax vahashampoo

Korkealaatuista polymeerivahaa sisältävä autonpesuaine, joka puhdistaa ajoneuvojen pinnat jättäen kirkkaan, likaantumiselta ja kulumiselta suojaavan vahakalvon. Ajoneuvon pinta pysyy kirkkaana ja helppona puhdistaa. Lue lisää esitteestämme.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP WAX vahaava autoshampoo

Polymeerivahapitoinen neutraali pintapuhdistusaine. Aine puhdistaa pinnat pölystä, kurasta yms. pintaliasta pienellä annostuksella. Polymeerivaha jättää kiiltävän, pintaa suojaavan ja puhdistusta helpottavan kalvon.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-Itikka Super

Tehokkaasti likaa irroittava, hyvin jäätymistä suojaava tuulilasinpesuneste. Aine ei muodosta lasin pintaan kalvoa. irroittaa hyvin laskin pintaan tarttuneen lian, hyönteiset yms. Miedon tuoksuinen, normaalit käyttöseokset ovat käytännössä hajuttomia.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Happamat pesuaineet

VP-Blaster Kalkinpoistoaine

VP-Blaster on tehokas tuote kalkin poistamiseen putkista, astioista ja pesukoneista, säiliöistä, boilereista yms.. VP-Blaster sopii teräksen, ruostumattoman teräksen, kevytmateriaalien, posliinin ja lasin puhdistamiseen. Lue lisää esitteestämme.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-7001 hajuton happopesuaine Käyttäjäystävällinen ja turvallinen hapan pesuaine. Tuote irrottaa kalkin lisäksi saippuakerrostumia, virtsakiveä, kattilakiveä, suolasaostumia, ruostetta, veden mukana tulleita mineraalikerrostumia yms. kovaa likaa. Aine soveltuu myös ultraäänipesulaitteissa käytettäväksi.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-Talpu alumiininpuhdistusaine

Tehokas alumiiniosat puhdistava ja kiillottava pesuaine. Erinomainen rasvan, työstö-öljyn, hiontakiillotusaineiden ja hapettumien puhdistamiseen. Pienellä annoksella toimiva, turvallinen ja taloudellinen aine tekee osien puhdistamisesta nopeaa ja tehokasta.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Betoninpoistoaine

Orgaanisiin happoihin perustuva, pinta­materiaali­turvallinen, biohajoava betoninpoistoaine. Irrottaa sementtipohjaisia aineita, ruos­tetta, rasvaa, öljyä yms. Erinomainen myös ferro- ja alumiinsulfaatinpoistoaineena ja pellin peittauksessa. Geelimäinen aine tarttuu myös pystysuorille pinnoille.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Liuottimet

VP 6000

Petrolipohjainen rasvanpoistoliuotin rasvanpoistoon, osien­puhdistukseen yms. mekaanisten laitteiden huoltopuhdistukseen. Silikonin tukkimat suodattimet puhdistuivat VP-6000lla liuottamalla. Sopii vesipatjapuhdistusmenettelyyn, suihkutettavaksi, harjalla tai sienellä levitettäväksi ja allaspuhdistukseen. Hitaasti haihtuva, miedon hajuinen aine, ei sisällä aromaattisia hiilivetyjä.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-6001 Emulgoituva liuotin

Veteen emulgoituva rasvan- ja öljynpoistoaine koneiden, raskaiden ajoneuvojen ja moottorien pesua varten. VP-6001 soveltuu suihkutettavaksi, harjalla tai sienellä levitettäväksi ja allaspuhdistukseen. (Ei vesipatjamenetelmälle.)
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

6010 Vesiliukoinen puhdistusliuotin

Monikäyttöinen, biohajoava liuotin. Voimakas aine, irrottaa pikeä, asfalttia, graffiteja yms. vaikeitakin materiaaleja. Voidaan käyttää mm. liikennemerkkien puhdistamiseen töherryksistä, aine ei vahingoita lyhytaikaisessa käytössä liikennemerkkien pintoja.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-Puhdistusliuotin

Nopeasti haihtuva, käyttäjäystävällinen puhdistusliuotin kaikkiin koneenpuhdistustehtäviin. Aine ei vahingoita koneissa käytettäviä muoveja, mutta poistaa rasva- ja öljyjäämät koneiden osista, laakereista, ketjuista, työkaluista, sähkömoottoreista ym.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-Ecosolv puhdistusliuotin

Kasviöljypohjainen, käyttäjä- ja ympäristöystävällinen teholiuotinaine rasvalian poistamiseen. Hitaasti haihtuva, luonnossa helposti hajoava tuote.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Clean Power liuotinpesuaine

Clean Power on raskaan kaluston pesuun kehitetty erittäin tehokas liuotinpesuaine. Vahvasti emäksinen aine sisältää erittäin runsaasti mikroemulgoitua hiilivetyliuotinta. Korkea pH ja hiilivetyliuotin puhdistavat yhdessä tehokkaammin kuin hiilivetyliuotin tai vesipohjainen pesuaine yksinään
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Vahva Janne puhdistusliuotin

Vaikeimmin irroitettavan rasvapohjaisen lian, pien, asfalttijäämien yms. irrottamiseen tarkoitettu teollisuusliuotin.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Clobe Citrox puhdistusaine

Lähes kaikkea likaa poistava puhdistusaine. Eläinrasva, kasvirasva, hiiltynyt öljy, piki, öljy, tiivistejäämät, terva, pihka, jarrupöly, hartsi, tiesuola, painoväri, kumijäljet, bitumi, huulipuna, parafiini. Kaikki irtoaa. Käyttökohteita raskaista laitteista teollisuuteen, ajoneuvohuoltoon, kiinteistöihin yms. Turvallinen ajoneuvojen maalipinnoilla, hyvä irrottamaan autoon pinttynyttä maantielikaa ennen pesua. Erinomainen vanteiden puhdistuksessa, irrottaa jarrupölyn vahingoittamatta alumiinivannetta. Moottoripesussa moottorin saa puhtaaksi vähällä vedellä. Erittäin hyvä myös ruostumattoman teräksen puhdistuksessa, irrottaa pintaan kertyneen pinttyneen lian ja palauttaa alkuperäisen kiillon esim. hissin oviin, kaiteisiin, keittiölaitteisiin jne.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Muut aineet

PROFEX Yleispuhdistaja 500 ml

Vettä kestäville pinnoille sopiva helppokäyttöinen puhdistusaine, poistaa rasvalikaa, tahroja, sormenjälkiä yms.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

PROFEX Lasinpuhdistaja 500 ml

Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

PROFEX Rasvanpoisto 500 ml Tehokas puhdistusaine rasvan, öljyn ja pinttyneen lian poistoon. Erinomainen keittiöiden, ruoankäsittelytilojen ja teollisuustilojen puhdistukseen.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

CC-RIO pyykkipulveri

Uudentyyppinen kolmitoiminen pyykinpesutiiviste. CC-Rio takaa erinomaisen pesutuloksen niin kirjo- kuin valkopyykille ja hoitaa vaatteiden kuituja vähentäen niiden kulumista pesussa. Hyvin huuhtoutuva aine ei jätä vaatteisiin puhdistusainejäämiä. Väriaineeton ja hajusteeton aine sopii hyvin myös henkilöille, joiden on vältettävä voimakastuoksuisia pesuaineita ja väriaineita.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

CC-Color pyykinpesuneste

Nestemäinen pyykinpesuaine kirjopyykille. Ei sisällä entsyymejä, sopii myös villalle ja silkille. Mieto tuoksu. Pesulämpötilat 30 °C .. 60 °C.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

VP-YKÄ, imeytysaine

Ravintolat, taksit, hotellit ym. paikat, jossa voi tapahtua häiritseviä ja ikävästi poistettavia nestevahinkoja voivat käyttää VP-Ykää puhdistamaan jäljet nopeasti ja tehokkaasti kaikilta pinnoilta. Lue tarkemmat tuote kuvaukset esitteestämme.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Clobe Hajunpoisto ilmanraikastin

Ilmanraikastin rasiassa. Rasia avataan tarpeen mukaan kokonaan tai osittain. Tehokas noin 25 m2 alueelle. Pitkäkestoinen, vaikutus 6-8 viikkoa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote