Öljyn ja kemikaalien imeytys

Öljyn- ja kemikaalien imeytys

VP SORB, ämpäri
Tehokas kalkkikotilofossiilipohjainen imuaine, 100% luonnontuote. Kiinteät rakeet säilyttävät kovuutensa täyteen imeytettyinäkin, siten ne eivät . Sopii kaikille kemikaaleille lukuunottamatta fluorivetyhappoa. Eri kokoisista rakeista koostuva (18/50 mesh) aine imee kemikaalit kaikilta kiinteiltä pinnoilta, pienet rakeet mahtuvat pieniinkin rakoihin ja epätasaisuuksiin. Huokoinen aine sitoo kemikaalit nopeasti estäen liukkautta, kitka pysyy hyvänä jopa täysin kyllästetyillä rakeilla, erinomainen tuote esim. liikennöidyillä alueilla. Käytetty aine hävitetään imeytettyä ainetta koskevien määräysten mukaisesti.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Ikasorb imeytysrae
Tehokas imuaine, joka on valmistettu polttamalla luontaista piilevän ja saven seosta. Sopii kaikille kemikaaleille lukuunottamatta fluorivetyhappoa. Isorakeinen aine (1 – 3 mm), helppo siivota. Sopii hyvin sisä ja ulkokäyttöön. Huokoinen aine sitoo kemikaalit nopeasti estäen liukkautta, kitka pysyy hyvänä jopa täysin kyllästetyillä rakeilla, erinomainen tuote esim. liikennöidyillä alueilla.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Sorbix US premium Sorbix US Premium imeytysrae
Pieni raekoko, erittäin suuri imeytyspinta-ala. Nopea imeytys, ei pehmene, helppo siivota. Lähes pölyämätön, ei vaikeuta siivoamista.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Öljynimeytysmatto
VP-Öljynimeytysmatto on tehokas, suomalainen, kierrätysmateriaaleista valmistettu öljy- ym. kemikaalivahinkojen puhdistamiseen ja ennaltaehkäisemiseen tarkoitettu imeytysmatto. VP-Öljynimeytysmatto sopii kaikkien öljypohjaisten nesteiden imeyttämiseen. Villamatto ei ime vettä, joten se soveltuu erittäin hyvin myös öljyn poistamiseen vedestä ja kosteilta pinnoilta. Käytön jälkeen matto on helppo poistaa, mattoa ei tarvitse lakaista tai lapioida pois kuten rakeita.
Esite
KEMA-imeytysmatto
Viskoosipohjainen imeytysmatto. Erinomainen vesipohjaisten kemikaalien, kevyiden öljyjen, polttonesteiden ja liuotinaineiden imeyttämiseen. Valmistettu puhtaasta kotimaisesta viskoosista. Maton toisella puolella on kestävyyttä parantava kuitukangas. Itse matto ei aiheuta ympäristövaaraa, käytetty pyyhe hävitetään imeytetyn materiaalin hävittämiseen sopivalla tavalla. Matto imee jopa 12 kertaa oman painonsa verran nestettä, monikerrosrakenne tekee pyyhkeestä hyvin nesteitä sitovan. Matto ei reagoi happojen tms. kanssa, ei itsesyttymisvaaraa.
Esite