Hygienia ja ensiapu

Ihonpuhdistus

OG3-ihonpuhdistushyytelö
Ihoystävällinen, liuotinvapaa, vehnänalkiouutetta sisältävä tehokas mikrokiteinen ihonpuhdistusaine. Huuhtoutuu helposti käytön jälkeen. Hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Käyttöohje: Hiero hyytelöä kuivalle iholle kunnes lika irtoaa. Huuhtele pois ja kuivaa iho.
Esite
Hyytelöpumppu Hyytelöpumppu OG3-kannuun
Tukeva, pitkäikäinen metallirunkoinen annostelupumppu, sopii OG3 4,5 litran purkkiin.
Esite
VP-Näppi
Maalia, painoväriä, liimaa, öljyä, nokea, rasvaa yms. likaa irrottavat hygieeniset ihonpuhdistuspyyhkeet. Pyyhkeet puhdistavat ihon ilman vettä. Ihoa hoitavia aineita sisältävät pyyhkeet pitävät ihon hyvässä kunnossa toistuvassakin käytössä.
Esite
Clobe Käsienpesupyyhe
Ihon ja kovien pintojen puhdistuspyyhkeet. Iholle miellyttävät pyyhkeet poistavat rasvaa, öljyä, nokea, polyuretaania, maalia yms. hankalaa likaa helposti ja nopeasti. Erinomainen liikkuvassa työssä, ihon saa puhtaaksi ilman vettä. Hyvä esim. tankkaamisen jälkeen, pyyhkeet poistavat polttoaineen hajun käsistä helposti. Desinfioivat pyyhkeet auttavat hygienian ylläpidossa, aine tuhoaa useimmat bakteerit, hyvä esim. työkalujen kahvojen puhdistamisessa. Kaksipuolinen, karhea puoli tiukassa olevan lian irrottamiseen, sileä puoli kevyen lian poistoon ja viimeistelyyn.
Esite

Nestesaippuat

CC-Hellä
Miellyttäväntuoksuinen, ihoa hoitava ja kosteuttava helmiäissaippua vaativaan käyttöön. Soveltuu hyvin käytettäväksi hotelleissa, ravintoloissa yms.
Esite
CC-Rose nestesaippua
Ylellinen, ruusuntuoksuinen, ihoa hoitava ja kosteuttava saippua vaativaan käyttöön. Soveltuu hyvin käytettäväksi hotelleissa, ravintoloissa yms.
Esite
Aloesaippua
Mieto ja hellävarainen Aloe Vera -tuoksuinen neste­saippua päivittäiseen käyttöön. Hoitava koostumus sopii käsille, kasvoille ja vartalolle.
Esite

Desinfiointihuuhteet

Ihodesi 300 ml Ihodesi
Desinfioiva käsihuuhde toistuvaan käsienpuhdistukseen. Aine puhdistaa kädet kaikista taudinaiheuttajista nopeasti ja tehokkaasti. Aineen desinfiointiteho perustuu etanoliin, ihon kuivumisen estämiseksi aineessa on glyseriiniä. Siten jatkuvakaan käsien puhdistaminen ei kuivata ihoa.
Esite

Ihovoiteet

Clobe Silo ihovoide
Nopeasti imeytyvä, kosteuttava ja hoitava ihovoide. Sopii käsiin, kyynärpäihin, jalkoihin yms. Sisältää Aloe Veraa, ihoa hoitavia öljyjä sekä A-, E-, F-, H- ja B-vitamiineja. Väriaineeton ja hajustamaton. Clobe Silo pitää ihon kosteustasapainon yllä, nopeasti imeytyvänä se sopii hyvin käytettäväksi työpäivän aikana.
Esite
Clobe Suojavoide ihovoide
Kemikaaleilta, öljyltä ja lialta suojaava voide. Hiero ihoon ennen työn alkua, erityisesti sormenpäihin ja kynsien ympärille. Suojaa useiden tuntien ajan. Hyvä myös kylmissä oloissa, pitää ihon joustavana ja estää kuivumista. Ei sisällä silikonia, mineraaliöljyä tai säilöntäaineita.
Esite

Ensiaputuotteet

Ensiaputuotteet
Laadukkaat ensiaputuotteet työpaikalle.
Esite