Kiinteistöhuolto

Patterineste

VP-Cool jäähdytysneste LVI-järjestelmiin
Korkealuokkainen glykolipohjainen jäähdytysneste. Inhibitoitu aine suojaa järjestelmät jäätymiseltä ja korroosiolta Aineen ominaisuudet tekevät VP-Coolista parhaan vaihtoehdon kaikkiin LVI-järjestelmiin. Lisäaineistus on suunniteltu LVI-järjestelmiin, ainetta ei ole tarkoitettu polttomoottoreiden jäähdyttimiin.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Jäänsulatus

N*Ice, jäänsulatusrae
Ruokasuolan korvaava, erittäin tehokas jäänsulatusaine N*Ice toimii erittäin kylmissä oloissa. Aine ei sisällä natriumia, voidaan käyttää myös pohjavesialueilla. Hiutalemainen aine sopii levitettäväksi käsin tai koneellisesti. Ainetta voidaan myös sekottaa hiekotussoran kanssa, jolloin sulavaan jäähän uppoava sora vähentää liukkautta. N*Ice on nopeavaikutteinen, se poistaa lumen ja jään erittäin nopeasti erityisesti alle -6 °C lämpötiloissa. Aine sulattaa jäätä jopa – 34 °C pakkasessa. Tuote on myrkytön ja sen vesiliuokset käytännössä lähes neutraaleja ja syövyttämättömiä.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Raketti, jäänsulatusrae
Erittäin tehokas, lämpöä kehittävä jäänsulatusrae. Liuetessaan aine muodostaa lämpöä (280 kJ / kg), joka sulattaa jään ja lumen nopeasti. Tehokas aine käytettäväksi lastauslaitureilla, rampeilla, portaissa, jalkakäytävillä, pysäköintipaikoilla yms. Aine toimii erittäin kylmässä, 30 % liuoksen jäätymispiste on -50 °C.Tuote sisältää alle 0,5 % natriumia, sopii käytettäväksi myös pohjavesialueilla. Aine on turvallinen tiiviillä betonilla. Huokoisella betonilla tai laastilla lämpötilanvaihtelut saattavat aiheuttaa pinnan murentumista, sulanut vesi ja sohjo on poistettava tällaisilta pinnoilta murenemisen estämiseksi. Aineen vesiliuos on neutraali, se ei syövytä lattiavahaa.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
VP-Jääsula jäänsulatusneste
Jäänsulatus- ja jäätymisenestoaine. Kaliumasetaattipohjainen aine, ei sisällä ureaa tai glykolia. Aine sulattaa jään jättämättä pinnoille liukkaita kalvoja. Erinomainen metallipinnoilla, kuten rampit ja portaikot. Aine täyttää SAE AMS 1435-kiitoteiden jäänsulatusainestandardin vaatimukset, soveltuu käytettäväksi lentokentillä. Käytetään esim. paineruiskulla levittämällä tai kannusta kaatamalla.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Putkistonhoito

Biotreat putkenaukaisuaine
Tavallinen ongelma suurtalouksien, keittiöiden ja teollisuuslaitoksien viemäreissä on jatkuvat rasvasta, tärkkelyksestä tai muista orgaanisista materiaaleista aiheutuvat tukokset. Tavallisesti putkistot täyttyvät hitaasti rasvasta, kunnes jokin tavallista suurempi esine tukkii putken kokonaan. Jatkuvatoiminen Biotreat poistaa nämä ongelmat hajottamalla vesilukkoihin kertyvän orgaanisen massan ennen kuin siitä ehtii tulla tukos.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Raeroope viemärinavausrae
Rae-Roope on erittäin voimakas raemainen viemärinaukaisuaine. Se poistaa useimmat tukkeumat hyvin nopeasti. Samalla se vie hajuhaitat putkistoista.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
CC-Voima viemärinavausaine
Erittäin tehokas tukkeumanpoistaja muovi-, kupari- ja valurautaputkistoihin. CC-Voima hajottaa orgaanisia materiaaleja, kuten hiukset, saippuasaostumat ja rasva hyvin tehokkaasti, siten näiden aineiden aiheuttamat tukkeumat poistuvat CC-Voimalla helposti ja vaivattomasti.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Putki-Pekka viemärinavausneste
Putki-Pekka on rakennushuollon ammattilaisille kehitetty tukkeutuneiden viemärien avaaja. Aine poistaa tukkeumat ja epämiellyttävät hajut viemäreistä erittäin tehokkaasti.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Wexur saostumanpoistojauhe
Virtsakiven tai kalkin tukkimat putkistot avaava luonto- ja käyttäjäystävällinen tehoaine. Wexur poistaa putket tukkivat saostumat vahingoittamatta putkistojen materiaaleja. Orgaanisiin happohin perustuva aine hajoaa luonnossa nopeasti, ympäristöystävällinen aine. Tuote ei muodosta ärsyttäviä höyryjä käytössä.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Clobe Putkitorpedo
Erittäin voimakas rikkihappopohjainen putkenavaaja. Hajottaa rasvan, saippuan, hiukset, paperin, kalkkeumat, ruosteen yms. mahdolliset tukkeumanaiheuttajat. Korkea ominaispaino, aine etenee nopeasti viemärissä avattavan tukoksen luo.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Putki-Lukko
Viemäriin kaadettu Putki-Lukko estää pitkään käyttämättöminä olevien viemärien kuivumisen ja sitä seuraavan epämiellyttävän hajun ilmaantumisen.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Kiinteistönpuhdistus

Clobe Hormi IV-puhdistusaine
Vesipohjainen, tehokas rasvanpoistoaine. Hajuton Clobe Hormi on miellyttävä ja turvallinen käyttää. Se voidaan huuhtoa suoraan viemäriin. Toimii viileässäkin.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Clobe Graffitinpoistoliina
Tehokkaalla puhdistusliuottimella kyllästetyt fleecepyyhkeet. Karkea ja sileä puoli. Irrottaa töherrykset kovilta ja sileiltä pinnoilta helposti ja nopeasti.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Paikka-aineet

Kesto-Katto katonpaikka-aine
Levitettävä lasikuituvahvistettu katonpaikkausaine. Tuote soveltuu kattojen paikkaamiseen, halkeamien korjaamiseen, saumojen tiivistämiseen ja liikuntasaumojen korjaamiseen. Ainetta voidaan käyttää metalli-, sinkki- ja huopakatoilla. Massa tarttuu hyvin myös betoniin.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

A-Fix asfaltinpaikka-aine
A-Fix sopii asfaltin korjaamiseen, reunakivien tai perustuksien ja asfaltin välin täyttämiseen yms. kohteisiin. Tuote on erittäin sitkeä ja elastinen, se kestää kovaa kulutusta, kestävyys on sama kuin kuuma-asfaltin. Paikkaus on valmis käytettäväksi miltei välittömästi.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Clobe Bitupaikka
Helppokäyttöinen, juokseva halkeamanpaikkausbitumi. Sopii sellaisenaan n. 7mm leveiden halkeamien paikkaamiseen. Karkean hiekan kanssa sekoittamalla ainetta voi käyttää jopa 1,5cm leveissä raoissa esim. ajoratojen tunnistussilmukoiden leikkausten paikkaamiseen. Lue lisää esitteestämme.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Pika-Asfaltti asfaltinpaikka-aine
Pika-Asfaltti sopii asfaltin korjaamiseen, reunakivien tai perustuksien ja asfaltin välin täyttämiseen yms. kohteisiin. Tuote on erittäin sitkeä ja elastinen, se kestää kovaa kulutusta, kestävyys on sama kuin kuuma-asfaltin. Paikkaus on valmis käytettäväksi miltei välittömästi. Kätevän pakkauksen asioista tuotetta on helpompi käyttää kuin säkkitavaraa. Pieni raekoko takaa murenemattomuuden ja vahva sidosaine estää veden yms. pääsyn rakeiden väliin Syviä kuoppia paikattaessa suositellaan, että paikka täytetään hieman ympäröivää asfalttia korkeammaksi, sitten paikan päälle asetetaan lauta / vanerinkappale tms. jonka yli ajetaan autolla. Siten paikka tiivistyy ja siitä tulee kestävä.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Pikabetoni
Nopeasti kuivuva ja vahva, luonnon kivi aineksia sisältävä pikabetoni. Soveltuu betonin paikkaamiseen, ankkuripulttien, asen nus levyjen, elementtien, pilareiden sekä koneiden jälkivaluihin. Erittäin hyvä myös asfaltointien yhteydessä tapahtuviin viemäriaukkojen korotuksiin yms. Nopeasti kovettuva aine saavuttaa alustavan käyttölujuuden jopa 5 – 8 tunnissa. Nopeasti valmis aine, lisää vain vesi ja sekoita.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Betoninkäsittely

VP-Ultra Floor
Puhdistaa ja suojaa betoni-, kivi-, laatta- yms. kovat pinnat. Aine kovettaa betonipinnan jopa 50% normaalia kovemmaksi, tiivistää pinnan ja estää kosketusvaurioden syntymistä. Lue tarkemmat tuoteselosteet esitteestämme.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote

Torjunta-aineet

Finalsan Plus rikkakasvien torjunta-aine
Luontaiseen rasvahappoon perustuva rikkakasvien torjunta-aine. Sillä voi torjua nopeasti ja luonnonmukaisesti pensaiden ja puiden alta, kiveytyksiltä ja poluilta. Finalsan Plus on kaksivaikutteinen, se hajottaa kasvien vihreiden osien soluseinät ja estää juurakon jakautumisen. Soluseinien hajottaminen aiheuttaa voimakkaan vedenhukan, jolloin kasvi kuolee kuivumalla. Juuriston kärkien solunjakautumisen estäminen pysäyttää juuriston kasvun, joten kasvi ei pysty myöskäään leviämään juuriston avulla. Puuvarsien solukot kestävät Finalsan Plussan, siksi aine on turvallinen käyttää myös puiden ja pensaiden juurilla. Aine levitetään paineruiskulla tms. suoraan käyttökohteeseen, se edellyttää suoraa kontaktia tuhottavaan kasviin.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Permanent hyttys- ja kärpässpray
Permanent on heti käyttövalmis pinnoille sumutettava pin-taspray. Sumuta kertaalleen hyttysten ja kärpästen käyt-tämät levähdys- ja oleskelupaikat esim. ikkunan- ja oven karmit ja lamppujen varjostimet.Laskeutuessaan käsitellylle alueelle sumutettua torjun-ta- ainetta jää hyönteisten jalkoihin. Hyönteiset puhdista-vat jalkansa ja ainetta kulkeutuu niiden elimistöön aiheut-taen välittömän kuoleman. Yhden käsittelyn vaikutus säi-lyy 6 viikkoa.Vaikuttava aine: Pyretriini.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Loxiran muurahaissirote
Luonnonmukainen ja tehokas sirote muurahaisia vastaan. Tuhoaa koko muurahaisyhteiskunnan, tar-koitettu ulkokäyttöön. Sopii sekä sirotteluun että kas-teluveteen liuotettuna. Käytetään sirottelussa 10 g / m² tai kastelussa 10 g (2 teelusikallista) / 5 dl vettä.Vaikuttava aine: Pyretriini.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote
Loxiran muurahaispuffetti
Muurahaisten torjuntaan tarkoitettu pakkaus.
Esite
Käyttöturvallisuustiedote