Resthot

Resthot Finland maahantuo, edustaa ja myy maailman johtavia suurkeittiökoneita, -laitteita ja tarvikkeita suoraan ammattikäyttäjille. Yli kahden vuosikymmenen kokemuksella suurkeittiöalan palvelusta voimme tarjota asiakkaillemme täydellisen paketin.

Resthot Finland vastaa kaikesta suurkeittiöiden tarpeista. Valikoimaamme kuuluvat maailman johtavat koneet ja laitteet, varaosapalvelu, rahoitus, huolto ja korjaus, asennus, suunnittelu ja koulutus. Pystymme auttamaan asiakaskuntaamme niin pienissä varaosatoimituksissa, kuin suurkeittiölle räätälöidyssä ”avaimet käteen” toimituksessa. Korkealuokkainen toimivuus ja hygienia ovat toimintamme peruskriteerit.

Suunnitteluosastomme koostuu alan ammattilaisista, jotka ovat vuosia työskennelleet keittiöissä ja näin ollen tietävät millainen ihannekeittiön tulee olla. Ammattitaitoinen huolto-organisaatiomme kykenee korjaamaan omien merkkiemme lisäksi kaikki muut suurkeittiömerkit. Nopeat toimitusaikamme mahdollistavat toiminnan häiriöttömän jatkumisen ongelmatilanteissa. Koulutuksemme takaa koneiden ja laitteiden maksimaalisen hyötykäytön, häiriöttömän toimivuuden ja ajan säästön.

Resthot Finland kuuluu CC-/VP Groupiin, jonka liikevaihto on. n. 10 milj. euroa ja ammattitaitoista henkilöstöä n. 100. Vakavaraisen yhtiön luottoluokitus on paras mahdollinen (AAA). Yrityksen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Klaukkalassa. Toimialueenamme on koko Suomi. Voimakkaassa kasvussa oleva asiakaskuntamme on laaja ja monipuolinen.

Siirry sivustolle -> www.resthot.fi